В Житомирській області в Олевську вже функціонує стаціонарний пункт обігріву

В Житомирській області в Олевську вже функціонує стаціонарний пункт обігріву

26.12.14 09:24 0 729
З метою попередження випадків переохолодження, надання допомоги населенню в період низьких температур, у грудні цього року в Олевську створено стаціонарний пункт обігріву.

Днями в Олевській райдержадміністрації пройшла нарада з керівниками екстрених служб району. Обговорювали стан підготовки Олевського краю до роботи в зимовий період. Особливу увагу було приділено взаємодії різних служб в періоди несприятливих погодних умов.

Пункт стаціонарного обігріву в Олевську наразі розташовано у терапевтичному відділенні центральної районної лікарні. Громадяни, які звертатимуться до пункту обігріву, зможуть отримати медичну допомогу, випити гарячого чаю та поїсти, а також, у разі необхідності, отримати теплий одяг.

Планується, що цього року на період сильних морозів в Олевському районі пункти обігріву працюватимуть в кожному селі.

«Це будуть пристосовані стаціонарні пункти обігріву, де можна випити гарячого чаю та зігрітися. Отримати тепло в них зможуть не тільки бездомні громадяни, а й люди, які волею долі опинилися в негоду на вулиці. Функціонуватимуть вони на базі медичної ланки», - зазначив заступник голови райдержадміністрації Олександр Ковальчук.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 19 пожеж сталося на ...

КОМЕНТАРІ