В Житомирській області рятувальники допомогли родині вимушених переселенців повернутися додому

В Житомирській області рятувальники допомогли родині вимушених переселенців повернутися додому

26.12.14 10:11 0 726
Кілька місяців тому до оперативно-диспетчерської служби «101» Управління ДСНС Житомирщини надійшов телефонний дзвінок. До рятувальників звернулася за допомогою жінка – Вікторія, вона вимушена переселенка з Луганська. З’ясувалося, що від’їжджаючи разом із донькою Настею з дому, вони зовсім не взяли із собою теплих речей. Але на вулиці понизилася температура, і Вікторії з дівчинкою не було в чому ходити – ані верхнього одягу, ані взуття.

Так почалася дружба житомирських рятувальників та маленької родини вимушених переселенців.

Надзвичайники відреагували миттєво – оголосили збір теплих речей серед колег, знайомих та усіх небайдужих. Велика кількість усього необхідного у вигляді одягу, посуду, постільної білизни, і, навіть, телевізора, була зібрана у найкоротші терміни.

Але після цього рятувальники не залишили один на один із повсякденними проблемами жінку з донькою. Вони обмінялися телефонними номерами і намагалися постійно допомагати їм в у сьому – оформлювати документи, наданні продуктів харчування, консультаційної допомоги тощо. А коли прийшов день Святого Миколая, то рятувальники запросили маму з донькою на організоване ними свято, де Настя із задоволенням взяла участь у конкурсах та отримала святкові подарунки.

За п’ять місяців всі відчули себе однією родиною, і, тому з особливим сумом надзвичайники прощалися із Вікторією та її донькою – вимушені переселенці вирішили повернутися додому. Працівники ДСНС доставили матір із донькою до автовокзалу, допомогли з багажем та посадили в автобус. За добу родина вже буде у рідному місті.

У свою чергу, Вікторія з донькою зі сльозами на очах висловили просто таки безмежну подяку рятувальникам, які ніколи в житті не стають осторонь чужого горя і завжди приходять на допомогу кожному, хто її потребує.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ