На Хмельниччині на Батьківщину з робочим візитом

На Хмельниччині на Батьківщину з робочим візитом

26.12.14 13:19 0 695
В даний час на Хмельниччині з робочим візитом перебуває Вадим Алцкан, директор проектів відділу Міжнародних архівних програм Центру досліджень Голокосту при Національному Меморіальному музеї Голокосту у Вашингтоні. робочу зустріч з ним провела заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло.

Вадим Алцкан наразі знайомиться з роботою Державного архіву Хмельницької області та Хмельницької обласної громадської організації архівістів і дослідників Поділля „Поклик віків» щодо виконання угоди з ПП „Архівні інформаційні системи» (м. Київ), з метою продовження співпраці у 2015 році та підписання відповідних договорів.

Посадовець обговорила з іноземним гостем, який доречі є вихідцем з Поділля, можливості співпраці з Державним архівом Хмельницької області щодо дослідження та популяризації історії євреїв у ХІХ-ХХ ст. на території Подільської губернії та УРСР за архівними документами. Леся Стебло подарувала шанованому гостю путівник туристичними маршрутами Хмельниччини.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Почему стоит выбрать ...
Наступна новина: 12-й дитячий садочок ...

КОМЕНТАРІ