Хмельниччина: в області на 50% зменшилась кількість підприємств,які виплачують мінімальну заробітну плату

Хмельниччина: в області на 50% зменшилась кількість підприємств,які виплачують мінімальну заробітну плату

26.12.14 10:09 0 724
За участю представників від облдержадміністрації, Федерації профспілок та Об'єднання організацій роботодавців області відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.

На засіданні Ради обговорено підсумки виконання регіональної угоди між Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Федерацією профспілок та Об'єднанням організацій роботодавців Хмельницької області у І півріччі 2014 року, розглянуто питання про стан зайнятості населення в області, про виконання обласної Програми подолання та запобігання бідності до 2015 року, про діяльність трудових архівів області, а також затверджено план роботи територіальної тристоронньої соціально-економічної ради на 2015 рік.

Перш за все, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин подякував керівникам підприємств: «Ми реально розуміємо, які проблеми зараз мають роботодавці та готові підставляти своє плече. Ми дякуємо вам за допомогу, що надаєте нашій армії, ви робите величезну роботу.»

Також він наголосив, що в області на 50% зменшилась кількість підприємств, які виплачують мінімальну заробітну плату.

Він поінформував, що обсяг продукції сільського господарства у січні-жовтні 2014 року зріс порівняно з відповідним періодом 2013 року на 16,8%, а загальний обсяг реалізованої аграрними підприємствами власно виробленої продукції порівняно з січнем-жовтнем минулого року збільшився на 18,6%.

Що стосується виконання Регіональної угоди, то було зазначено про виконання 263 пунктів із 359, часткове виконання – 92, та невиконання – 4.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Автомобілі ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ