Хмельницька область: піротехніки знищили 100-кілограмову авіаційну бомбу

Хмельницька область: піротехніки знищили 100-кілограмову авіаційну бомбу

26.12.14 15:23 0 659
25 грудня об 11 годині сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області знищили ФАБ-100 часів Другої Світової війни.

Напередодні, під час проведення земляних робіт в населеному пункту ст. Богданівці Хмельницького району, на вибухонебезпечну знахідку натрапив місцевий мешканець. Про місце знаходження боєприпасу чоловік повідомив на пункт зв’язку 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час контрольної перевірки місцевості піротехніки інших вибухонебезпечних предметів не виявили.

Варто зазначити, що радіус розльоту осколків під час вибуху такої бомби – до одного кілометру. Загалом, із початку року на території області знищено 1908 вибухонебезпечних знахідок.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У суботу на Театральному ...
Наступна новина: Вінничина: керівництво ...

КОМЕНТАРІ