Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували дві пожежі в допоміжних господарчих спорудах

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували дві пожежі в допоміжних господарчих спорудах

26.12.14 08:35 0 706
24 грудня виникла пожежа в господарчій будівлі у с. Велика Медведівка Шепетівського району. О 14:25 до рятувальників району зателефонували мешканці населеного пункту та повідомили про загоряння.

На місце надзвичайної події відразу виїхав черговий караул 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Хролин. Пожежу, що розповсюдилася площею 20 кв. м вдалося локалізувати о 14:48, ліквідувати о 14:51. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено стіни, покриття, речі домашнього вжитку, частково знищено перекриття та 0,5 т кормів.

Ймовірна причина займання – коротке замкнення електромережі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців на пожежі врятовано будівлю та 0,5 т зерна.

25 грудня виникла пожежа у приватному гаражі на вул. Копачівська в м. Волочиськ. О 00:28 до Служби порятунку «101» зателефонував працівник військової частини, що розташована поруч із гаражним масивом, та повідомив про займання.

Вогнеборці 9-ї державної пожежно-рятувальної частини терміново прибули за вказаною адресою. О 00:46 пожежу площею 48 кв. м локалізували, о 00:50 – ліквідували. Вогнем пошкоджено покрівлю гаража.

За попередньою інформацією, пожежа виникла через коротке замкнення електричної мережі.

Працівники ДСНС врятували приміщення споруди, а крім того запобігли розповсюдженню полум’я на чотири автомобілі, що стояли біля гаража.

Нещасних випадків під час пожеж не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: ДТП на Волині: внаслідок ...

КОМЕНТАРІ