На Івано-Франківщині затримано підозрюваних за двома фактами заподіяння смертельних тілесних ушкоджень

На Івано-Франківщині затримано підозрюваних за двома фактами заподіяння смертельних тілесних ушкоджень

26.12.14 13:30 0 696
В обох випадках – в Івано-франківську та на Надвірнянщині, потерпілі померли від отриманих травм голови. Міліціонери встановили особи підозрюваних у скоєнні тяжких злочинів, а відтак затримали їх.

Зокрема, в Івано-Франківську до обласної лікарні днями було доправлено 36-річного жителя Тисменицького району. Чоловіка з тяжкими ушкодженнями голови виявили біля під'їзду одного з будинків обласного центру. Попри намагання медиків врятувати йому життя не вдалося. Тим часом працівники міліції з'ясовували обставини скоєння цього злочину та розшукували особу, причетну до насильницької смерті потерпілого.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області – начальник кримінальної міліції Володимир Марчук, в ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали підстави запідозрити у причетності до смерті чоловіка його 39-річного знайомого, мешканця одного з райцентрів Прикарпаття. Як виявилося, чоловіки напередодні зустрілися в одній з квартир Івано-Франківська. Між ними з якогось приводу виник конфлікт, який переріс у бійку в приміщенні помешкання, а потім нинішній фігурант кримінального провадження виштовхав свого знайомого на сходову клітку. Від отриманих травм він через два дні помер у лікарні.

Цього ж дня в реанімаційному відділенні помер 60-річний мешканець одного з сіл Надвірнянського району. Його без свідомості з побитою головою двома днями раніше виявили на підлозі у власному помешканні. З'ясовуючи обставини отримання ним травм працівники надвірнянської міліції встановили, що увечері в будинку цього чоловіка гостював 29-річний односелець. Під час спільного застілля між ними зав'язалася суперечка на грунті ревнощів. Відтак молодший з чоловіків вдався до силових аргументів, заподіявши своєму супернику удар головою в голову, а потім продовжував кулаками бити лежачого. Коли той перестав чинити опору, гість залишив помешкання.

В обох випадках підозрюваних затримано та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За його скоєння передбачено покарання у вигляді ув'язнення терміном від семи до десяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку “Енергоощадність — ...

КОМЕНТАРІ