В Івано-Франківську ліцей оновив тренажерний зал

В Івано-Франківську ліцей оновив тренажерний зал

26.12.14 12:12 0 766
З квітня по грудень цього року Івано-Франківський природничо-математичний ліцей узяв участь у міському конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства

Навчальний заклад представив проект тренажерного залу, який працівники ліцею розробили разом із батьківським комітетом і правлінням Благодійної організації «Наш ліцей». Адже обладнаний раніше власноруч створеними тренажерами зал не в повній мірі відповідав сучасним вимогам. Новий проект ліцею став одним із переможців конкурсу.

Івано-Франківська міська рада та батьківська громада надали фінансову допомогу для ремонту в приміщенні тренажерного залу. На ці ж гроші купили та встановили сучасні світильники й системи електропідігріву. На придбання нових тренажерів і покриття для підлоги були використані кошти міського бюджету Івано-Франківська. Тепер учні ліцею у після урочний час можуть займатися спортом у повноцінному тренажерному залі. Там же проводяться різні конкурси та змагання серед учнів з силових видів спорту (армреслінг, гирьовий спорт, естафети силового характеру). Та найголовнішим завданням є виховання здорового нового покоління, підготовка юнаків до служби в армії.

Проект був реалізований завдяки підтримці Івано-Франківської міської ради в рамках конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, співпраці адміністрації та педагогів ліцею і батьківської громадськості. Батьківська громада, учні та педагоги ліцею висловлюють щиру подяку усім, хто долучився фінансово та організаційно та в цей складний час був небайдужим до потреб юних громадян України.

Наталія Багацька

Газета "Репортер"

25.12.2014 р.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Житомирщині вже проживає ...

КОМЕНТАРІ