В Івано-Франківську відбулася зустріч з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

В Івано-Франківську відбулася зустріч з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

26.12.14 17:08 0 712
25 грудня під головуванням т.в.о. заступника голови Івано-Франківської ОДА Ігора Пасічняка, за участі начальника Управління ДСНС України в області Володимира Чернецького та першого заступника керівника регіонального штабу по роботі з вимушеними переселенцями пані Лесі Аронець відбулася зустріч з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Івано-Франківській області - Рудольфом Роттером та Лєшиком Кочіком.

Начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький повідомив присутнім, що нині на території Прикарпаття перебуває 2867 тимчасово переселених громадян, з-поміж яких 920 дітей та 353 – літні люди та інваліди.

В ході зустрічі обговорювалися питання щодо змоги тимчасово переселених громадян отримувати соціальні виплати на Прикарпатті, а також готовність до зими місць перебування громадян зі Сходу та Півдня України, притулків для бездомних та старших людей.

На завершення зустрічі присутні відзначили роботу регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО однією з кращих в Україні.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині розпочалися ...

КОМЕНТАРІ