В Івано-Франківській області рятувальники навчали мешканців обласного центру як безпечно відзначати Новий рік та Різдво Христове

В Івано-Франківській області рятувальники навчали мешканців обласного центру як безпечно відзначати Новий рік та Різдво Христове

26.12.14 08:05 0 716
Наприкінці року ми завжди згадуємо все значуще, найкраще, найприємніше. З наближенням довгоочікуваних Новорічних та Різдвяних свят не дуже хочеться говорити про сумне. Але життя є життя.

Багаторічний досвід свідчить: більшість надзвичайних ситуацій, зокрема, пожеж, що виникають під час святкування Нового року та Різдва, трапляються через недотримання елементарних вимог безпеки при влаштуванні новорічної ялинки, через необережність під час використання різноманітних піротехнічних виробів, через власну недбалість.

Фахівці Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області роблять усе можливе для того, щоб краяни зустріли чудові зимові свята радісно та безпечно, щоб на території Прикарпаття не виникало жодних неприємних несподіванок. Саме тому 24 грудня вони на вулицях міста спілкувалися з івано-франківцями, нагадуючи нескладні, проте надзвичайно важливі правила безпеки.

Мешканці Івано-Франківська дізналися, як правильно розміщувати в оселях новорічну ялинку, які прикраси найбезпечніше використовувати, як користуватися піротехнічними засобами, щоб свята залишили лише приємні спогади, чому так важливо купувати феєрверки та салюти лише за наявності сертифікатів якості на ці товари, у місцях, де наявні усі дозвільні документи, ретельно дотримуються вікові обмеження реалізації побутової піротехніки, а продавці проходять регулярні інструктажі.

Крім того, дорослим вкотре нагадали про те, що не можна залишати дітей без нагляду та як діяти у випадку виникнення пожежі.

Людям роздавали листівки застережливого характеру та бажали щасливих і спокійних, а головне – безпечних свят.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 600 жителів ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ