Івано-Франківщина: забувши про обережність,попали в ДТП!

Івано-Франківщина: забувши про обережність,попали в ДТП!

26.12.14 10:57 0 703
Четвер, 25 грудня 2014, 18:15 |

25.12.2014

За 24 грудня в області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Види автопригод різні, одне спільне – необережність та байдужість людей, яка призвела до травмувань.

Трохи за опівніч добу розпочало ДТП, яке сталося у місті Івано-Франківську по вул. Миру. Водій, керуючи автомобілем «Шевроле Лачетті», 23-річний місцевий житель, не вибравши безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на перешкоду (електроопору). Така необережність водія призвела до травмування пасажира, 25-річного франківчанина, який внаслідок перекидання автомобіля отримав перелом нижньої щелепи. Автомобіль доставлено на арештмайданчик, у водія взято аналіз крові на визначення вмісту алкоголю в крові. Проводиться перевірка.

Зранку, близько 10 години на вул. Тролейбусна, обласного центру, водій автомобіля «Пежо–партнер» 31-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку до вул. Хіміків здійснив наїзд на 35-річну жінку-пішохода, яка переходила дорогу на червоний сигнал світлофора. Внаслідок отриманої черепно-мозкової травми її госпіталізовано.

Ще одне ДТП трапилося по вул. Незалежності (біля кінотеатру «Космос»). Водій автомобіля «ЗАЗ» 74-річний франківчанин, вчинив наїзд на старшого за себе на три роки пішохода, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок отриманих травм його було госпіталізовано з діагнозом ЗЧМТ суборонаїдальний крововилив.

У смт. Обертин Тлумацького району близько 16 години водій автомобіля Рено Кенго, 1953 р.н. жит. смт Верховина, здійснюючи рух заднім ходом вчинив наїзд на 60-річну жінку-пішохода, яка вийшла на проїжджу частину. Внаслідок падіння остання отримала перелом нижньої третини лівого передпліччя. У водія взято аналіз крові на визначення вмісту алкоголюі, а автомобіль поміщено на майданчик для тимчасово затриманих ТЗ.

Зважаючи на наведені факти дорожньо-транспортних пригод та, аналізуючи їх причини, Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху бути уважними на дорогах, пішоходам переходити дорогу у визначених місцях, або коли немає руху транспорту, водіям не перевищувати швидкість руху та бути максимально зосередженими під час керування ТЗ.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ