Суд вкотре підтвердив: "Експрес" має спростувати брехню про Олега Тягнибока та "Свободу"

Суд вкотре підтвердив: "Експрес" має спростувати брехню про Олега Тягнибока та "Свободу"

26.12.14 08:43 0 737
Апеляційний суд Львівської області відхилив апеляційну скаргу ТзОВ "Експрес мультимедіа груп" та залишив у силі рішення суду першої інстанції, згідно з яким газету "Експрес" зобов'язано спростувати неправдиві відомості у статті "Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом". Про це 24 грудня 2014 року повідомив голова Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук.

Як зазначив свободівець, апеляційну скаргу ТзОВ "Експрес мультимедіа груп" відхилили у зв'язку з безпідставністю вимог.

"Політичне замовлення проти "Свободи", яке ще з минулого року виконує хазяїн цього видання, не має нічого спільного зі справжньою журналістикою. це вкотре було доведено у судовому порядку, коли суд апеляційної інстанції відхилив безпідставну та необґрунтовану скаргу "Експрес мультимедіа груп". Рішення набрало законної сили, і, відповідно, "Експрес" в місячний строк має спростувати на першій шпальті ту брехню, яку газета поширювала проти "Свободи" та Олега Тягнибока", – заявив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, ще у червні цього року Франківський районний суд Львова задовольнив позов Олега Тягнибока до ТзОВ "Експрес мультимедіа груп" та визнав такою, що не відповідає дійсності інформацію, оприлюднену в статті "Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом", зобов'язавши видання у місячний термін із моменту набрання рішенням законної сили спростувати недостовірні відомості про лідера українських націоналістів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ