На Львівщині розпочалися "Канікули"

На Львівщині розпочалися "Канікули"

26.12.14 17:09 0 744
У ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів під назвою «Канікули», правоохоронці будуть виявляти осіб, котрі втягують підлітків у злочинну діяльність. Крім того, працівники міліції попереджуватимуть злочини з боку неповнолітніх, перевірятимуть рівень їхнього соціального стану і правового захисту. Операція триватиме з 25 грудня 2014 року до 18 січня 2015 року.

Міліціонери виявлятимуть факти продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів на території Львова і області та перевірятимуть розважальні заклади, заклади громадського харчування щодо дотримання обмежень перебування у них дітей у нічний час.

Крім того, правоохоронці будуть відвідувати за місцем проживання неблагополучні сім'ї, які стоять на обліку, та будуть проводити з батьками профілактичні бесіди.

Працівники міліції звертаються до усіх небайдужих громадян та наголошують, що у період зимових шкільних канікул переважна більшість дітей залишаються без нагляду дорослих. Не продавайте неповнолітнім алкогольні напої і тютюнові вироби. А водії транспортних засобів, будьте уважними та обережними під час керування автомобілем! Не забувайте, що на вулицях діти. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Житомирщину продовжують ...

КОМЕНТАРІ