У Львівській області рятувальники обговорили з комунальними службами готовність до зимового періоду

У Львівській області рятувальники обговорили з комунальними службами готовність до зимового періоду

26.12.14 13:29 0 738
На базі Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулася нарада щодо взаємодії та готовності служб цивільного захисту області до реагування на надзвичайні ситуації в зимовий період.

Нарада відбулася під головуванням заступника начальника ГУ ДСНС України у Львівській області з реагування на надзвичайні ситуації Валерія Глобенка, за участі представників Служби автомобільних доріг, департаментів Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, ПАТ «Львівобленерго», УМГ «Львівтрангаз», ПАТ «Львівгаз» та ЛМКП «Львівводоканал».

Засідання відбулося з метою уточнення порядку взаємодії при повсякденній діяльності та в умовах загрози чи виникнення надзвичайної ситуації, перевірки готовності сил та засобів служб цивільного захисту області та об’єктів життєзабезпечення до реагування на надзвичайні ситуації у зимовий період.

За результатами обговорення, рятувальники домовилися про активну співпрацю із представниками обласних підрозділів Державного агентства автомобільних доріг України, комунальних служб, при реагуванні на надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення у зимовий період. Зокрема, для своєчасного попередження виникнення заторів на засніжених дорогах, службі автомобільних доріг слід залучати необхідні сили і засоби для розчистки доріг, створити запаси пісчано-соляних матеріалів уздовж доріг

на небезпечних ділянках, передбачити встановлення снігозатримуючих щитів та сигнальних віх для позначення меж земляного полотна.

Рятувальники ж у свою чергу забезпечать постійну готовність підпорядкованих сил та засобів до оперативного реагування на надзвичайні ситуацій техногенного та природного характеру, а у випадку аварій на об’єктах теплопостачання області (лікарні, заклади соціального захисту), будуть готові до виділення та доставки в район надзвичайної ситуації наявні сили і засоби.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі сховище ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ