Депутати Львівської міської ради надали земельну ділянку під будівництво житла сім'ям львів'ян – учасників АТО

Депутати Львівської міської ради надали земельну ділянку під будівництво житла сім'ям львів'ян – учасників АТО

26.12.14 15:01 0 745
Депутати Львівської міської ради на пленарному засіданні затвердили ухвалу, якою надали дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском для будівництва житла сім'ям учасників АТО. Про це 25 грудня 2014 року повідомив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді свободівець Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, орієнтовна площа земельної ділянки складатиме 0,64 га. "Згідно з ухвалою, депутати надали Львівському комунальному підприємству "Рембуд" дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою на відведення земельної ділянки загальною площею 0,64 га для будівництва багатоквартирного житлового будинку сім'ям львів'ян – учасників АТО. Ухвалою також передбачено зобов'язання департаменту економічної політики разом із юридичним управлінням ЛМР розробити у місячний термін програму фінансування будівництва багатоквартирних житлових будинків для сімей – учасників АТО та подати її на затвердження Кабінету Міністрів, аби ми мали чіткий механізм залучення коштів на житлове будівництво для учасників бойових дій", – зазначив депутат.

В ухвалі депутатів також передбачено положення про створення окремої квартирної черги для учасників АТО та їхніх сімей – мешканців Львова, для того, аби адміністрування цієї черги було чітким та публічним. "Ми вважаємо, що цим людям місто зобов'язане допомагати першочергово і щодо надання пільг, і щодо отримання житла. Ця ухвала – один із таких кроків",– зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі внаслідок ...
Наступна новина: На Вінничині 18-річний юнак ...

КОМЕНТАРІ