У Львівській області у Дрогобичі шахрай видурив мобільний у свого знайомого

У Львівській області у Дрогобичі шахрай видурив мобільний у свого знайомого

26.12.14 10:13 0 680
До правоохоронців Дрогобицького міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець з заявою про те, що візуально знайомий чоловік в шахрайський спосіб заволодів його мобільним телефоном.

За словами потерпілого, він був візуально знайомий з зловмисником, оскільки часто зустрічав його біля одного з магазинів Дрогобича. У той день чоловіки також зустрілись у людному місці - біля магазину. Зловмисник ввічливо звернувся до потерпілого з проханням скористатись його мобільним телефоном. Отримавши телефон, він набрав номер і, імітуючи емоційну розмову, змішався з натовпом людей і втік. За словами потерпілого, телефон він віддав добровільно, оскільки був впевнений у порядності свого знайомого і не очікував, що той виявиться звичайним шахраєм.

Дрогобицькі правоохоронці у той самий день встановили особу зловмисника. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець. Правда, за цей час чоловік встиг позбутись телефону.

Враховуючи, що у відповідності до ст.12 КК України, злочин, передбачений ч.1 ст.190 КК України, класифікується як нетяжкий, потерпілий та підозрюваний уклали угоду про примирення. При цьому підозрюваний відшкодував потерпілому вартість мобільного телефону у сумі 430 гривень. Також сторони дійшли згоди щодо покарання винного у вигляді 100 годин громадських робіт, передбачених санкцією статті.

Дана угода про примирення між потерпілим та підозрюваним у кримінальному провадженні була укладена між сторонами у відповідності до п.1 ст.468 КПК України.

У зв'язку з примирення сторони звернулися до Дрогобицького міськрайонного суду з клопотанням затвердити цю угоду.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ