У Рівненській області щоб бути готовими до викликів сьогодення

У Рівненській області щоб бути готовими до викликів сьогодення

26.12.14 11:30 0 655
Семінар «Актуальні питання діяльності базових центрів зайнятості в сучасних соціально-економічних умовах» відбувся в Рівненському обласному центрі зайнятості 23-24 грудня. До насиченої навчальної програми заходу додав урочистості приємний момент нагородження кращих працівників служби зайнятості Рівненщини з нагоди 24-ої річниці створення державної служби зайнятості.

Участь у заході взяли директори базових центрів зайнятості Рівненської області. У вступному слові директор обласного центру Іван Ткачук окреслив коло завдань, які стоять перед службою зайнятості на сучасному етапі. Заступник директора Тетяна Новорок конкретизувала тематичне наповнення навчального заходу та застосування засвоєних знань у практичній роботі. Представники головного управління юстиції у Рівненській області, Рівненського державного гуманітарного університету розповіли про реформування антикорупційної політики в Україні та відповідні законодавчі зміни, про застосування психологічних знань у спілкуванні з роботодавцями, соціальними партнерами та безробітними.

Окрім зміцнення теоретичних знань, учасники семінару отримали можливість побачити здобутки у розвитку центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та його навчального відділення в Олександрії. Директорам базових центрів презентували творчі доробки слухачів курсів, матеріально-технічну базу закладу. Отримана інформація дає більш ґрунтовну основу для перспектив взаємодії базових центрів зайнятості та ЦПТО.

Широкий загал представників служби зайнятості з приємністю взяв участь в урочистій зустрічі з кращими працівниками, нагородженими за сумлінну роботу Почесними грамотами обласного центру зайнятості та відзнаками Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та Державного центру зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ