Рівненська область: під час підсумкової наради рятувальники провели тактичне навчання ( )

Рівненська область: під час підсумкової наради рятувальники провели тактичне навчання ( )

26.12.14 09:33 0 742
25 грудня на базі 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівного відбулася підсумкова нарада Головного управління ДСНС України у Рівненській області. Нарада проходила під головуванням очільника обласного управління ДСНС полковника служби цивільного захисту Сергія Крука. У його роботі також взяли участь начальники структурних та підпорядкованих підрозділів.

Перед початком засідання відбулося ознайомлення співробітників Головного управління, начальників підпорядкованих підрозділів та курсантів вищих навчальних закладів системи ДСНС України із теплодимокамерою, яка діє на базі спортивно-оздоровчого комплексу ГУ ДСНС.

Крім того, присутнім офіцерам, курсантам та запрошеним дітям із загальноосвітнього навчального закладу №19, було продемонстровано показове тактичне навчання бійців Держслужби з НС. Рятувальники по висувній пожежній автодрабині піднімалися у вікно четвертого поверху навчальної вежі та проводили само рятування.

На іншому етапі тактичних навчань, бійці Держслужби з НС продемонстрували проходження психоголічної смуги перешкод. Діти із перехопленим подихом спостерігали, як пожежники крізь полум’я у тепловідбивних костюмах впевнено долали вогняну стихію.

На завершення навчань всі присутні стали свідками ліквідації умовної пожежі, яка була ліквідована за допомогою пожежної авто драбини із двох повітряно-пінних стволів.

Разом з тим, рятувальники показали учням спеціальне аварійно-рятувальне обладнання спец автомобіля та розповіли про будні бійців пожежно-рятувальної служби Рівненщини. Усі діти отримали від співробітників ДСНС цікаві сувеніри.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 пожеж сталося на ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ