У Рівненській області люди з добрими серцями…

У Рівненській області люди з добрими серцями…

26.12.14 15:10 0 709
Людей, які не забувають ділитися радістю з іншими, називають зараз по-різному. Це і помічники Святого Миколая, і його волонтери. У Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» їх називають ще друзями, людьми із добрими серцями.

22 грудня до вихованців навчально-реабілітаційного центру завітав командир СРСМ «Грифон» при УМВС України в Рівненській області, майор міліції Андрій Шевчук зі своїми воїнами. Дорослих приємно вразила затишна атмосфера, святково прикрашена зала й талановиті виступи дітей, адже вихованці центру підготували цього року різдвяно-святкову, естрадно-джазову програму «Миколай крокує до нас…». У ній діти яскраво передали настрій свята. Впродовж святкової зустрічі лунали пісні і колядки, діти декламували вірші, танцювали передріздвяний танець зірочок і водили разом з дорослими і самим Святим Миколаєм хоровод.

Вихованці РНРЦ «Особлива дитина» подарували Андрію Ігоровичу та воїнам, які приїхали із зони АТО, різдвяного ангелика, виготовленого власними руками зі словами вдячності за виявлену мужність, готовність у будь-який момент захищати Україну від нападників.

Дорослі теж не розчарували присутніх і як завжди прибули не з пустими руками. Андрій Ігорович привітав дітей з новорічно-різдвяними святами, подякував дітям за гостинність, чудовий настрій та побажав міцного здоров'я, здійснення усіх заповітних мрій, успіхів у навчанні, спортивних досягнень, позитивних вражень, нових друзів, а ще залишатися завжди такими ж добрими і життєрадісними. Слова вдячності прозвучали в адресу дітей за різдвяного ангелика, наголосивши, що подарунки від дітей є тими теплими промінчиками, які зігрівають воїнів у найважчі моменти їхнього життя, додають сили і вселяють віру у перемогу.

Прокопчук С.М.,

заступник директора з навчально-реабілітаційноїроботи

Фотоматеріали: Щепковської Л.М., вихователя ГПД
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ