«Смарт-класи» встановлять у двох школах Тернопільщини

«Смарт-класи» встановлять у двох школах Тернопільщини

26.12.14 14:28 0 730
23 грудня в Міністерстві освіти і науки України відбулося нагородження переможців освітнього проекту «Samsung назустріч знанням». В шестірку кращих ввійшли дві учнівські команди з Тернопільщини, повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

За словами Міністра освіти і науки України Сергія Квіта, цьогоріч у вже традиційному конкурсі з написання есе, організованого компанією Samsung Electronics Україна, взяло участь 1543 команди школярів зі всієї України. Серед них визначили 6 переможців.

До числа кращих ввійшли команди Тернопільської спеціалізованої школи № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов і Бучацької гімназії імені В.М. Гнатюка.

За словами Сергія Квіта, команди-переможці отримають для своїх шкіл «смарт-класи» Samsung. Унікальне обладнання, що входить до складу «смарт-класу» – інтерактивна дошка, планшети, монітор, багатофункціональний пристрій – дозволять значно підвищити рівень взаємодії між вчителями та учнями під час навчального процесу. Компанія обіцяє обладнати школи-переможці сучасним обладнанням вже на початку 2015 року.

Довідково: Освітній конкурс «Samsung назустріч знанням» відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл I-III ступенів і є частиною глобальної програми «Samsung. Надія для дітей».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ