Двом тернопільським педагогам присуджено премію Верховної Ради

Двом тернопільським педагогам присуджено премію Верховної Ради

26.12.14 11:53 0 747
Український парламент задовольнив клопотання Тернопільської обласної ради щодо присудження премії тернопільським педагогам – учителю географії та основ економіки Кременецького ліцею імені Уласа Самчука Оксані Козачук та заввідділу Тернопільського обласного комунального центру туризму, спорту та екскурсій учнівської молоді Роману Романишину.

«18 вересня на пленарному засіданні 50 сесії обласної ради було прийняте рішення «Про щорічну Премію Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів», – зазначив голова обласної ради Василь Хомінець. – Згідно із цим рішенням депутати затвердили та направили до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти прізвища наших педагогів, які, на думку обласної ради, гідні такої відзнаки. А саме – Оксана Козачук та Роман Романишин. Від імені обласної ради щиро вітаю наших педагогів із присудженням премії Верховної Ради».

Така премія присуджується щорічно педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів, вихованців, слухачів.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ