Буковинські міліціонери знайшли крадія за "гарячими слідами"

Буковинські міліціонери знайшли крадія за "гарячими слідами"

27.12.14 10:49 0 710
До Путильського райвідділу міліції звернувся 21-річний мешканець села Мариничі, котрий повідомив, що невідомий чоловік намагається викрасти майно з автомобіля.

Як з'ясувалось, хлопець залишив свій автомобіль на території домашнього господарства та пішов вирішувати свої нагальні питання. У цей час крадій попрямував до транспортного засобу, аби «обчистити» його. Але потерпілий запримітив підозрілу особу, котра намагалася залізти до автомобіля та не розгубився, а негайно звернувся за допомогою до працівників міліції.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції обстежили територію, опитали місцевих мешканців та потерпілого. Громадяни розповіли, що бачили підозрілого молодика та вказали, у якому напрямку він втік.

Отримана інформація допомогла швидко знайти зловмисника. Ним виявився 25-річний мешканець Івано-Франківської області. Відомо, що зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Стосовно зловмисника розпочате кримінальне провадження за замах на крадіжку чужого майна, передбачене ст. 15, ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів на території району та області.

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ