Чернівецька область: на пожежах загинуло 2 людини,ще 1 була травмована

Чернівецька область: на пожежах загинуло 2 людини,ще 1 була травмована

27.12.14 12:15 0 726
Протягом минулої доби на пожежах у Чернівецькій області загинуло 2 людини, ще 1 була травмована. Так, 25 грудня о 19:52 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні по вул. Філатова у Чернівцях. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, які помітили пожежу вже тоді, коли вона набула значного розміру та охопила всю будівлю літньої кухні. Люди повідомили про подію до народної служби порятунку 101 та кинулися на допомогу власнику помешкання. Вони допомогли чоловікові, якому вдалося вийти з приміщення, однак всередині будівлі перебував ще один чоловік 1976 року народження. Через сильне полум’я та густий дим, допомогти чоловіку, що залишився всередині, люди були не в змозі. За лічені хвилини на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи. Їм повідомили, що всередині будівлі перебуває людина. Вогнеборці одразу ж зайшли всередину та врятувати людське життя було вже неможливо. Домовласника з термічними опіками верхніх та нижніх кінцівок госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Стан чоловіка важкий. На пожежі знищено частково покриття та перекриття літньої кухні.

Під час пожежі в житловому будинку у селі Долиняни Хотинського району загинув домовласник, чоловік 1956 року народження. Як з’ясувалося, він проживав сам. Сусіди помітили, що з вікна будинку іде дим. Люди зайшли всередину і за допомогою підручних засобів ліквідували пожежу, оскільки її площа була незначною. Сусіди виявили домовласника без ознак життя і через пізнє виявлення пожежі допомогти йому вже не було змоги. Попередньою причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління самим загиблим. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу в Чернівці для встановлення причини смерті.

З початку 2014 року внаслідок пожеж у Чернівецькій області передчасно обірвалося життя 34 людини, з яких 2 дитини. Ще 20 громадян були травмовані. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: дотримуйтеся правил пожежної безпеки, адже людський фактор залишається основною причиною виникнення пожеж. Бережіть ваше життя та здоров’я! Пам’ятайте, що пожежі легше запобігти, ніж потім ліквідувати ї наслідки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ