Буковинські правоохоронці вдячні небайдужим за допомогу у протидії гральному бізнесу

Буковинські правоохоронці вдячні небайдужим за допомогу у протидії гральному бізнесу

27.12.14 13:33 0 727
Учора, в деяких засобах масової інформації з'явилася інформацію про те, що нібито у місті підпільно працюють декілька азартних закладів. Співробітники УМВС України в Чернівецькій області оперативно відреагували на публікацію. У результаті перевірки, інформація викладена у ЗМІ не підтвердилась.

Як повідомив начальник Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області Вадим Мельник, за адресами, які вказані в публікаціях одразу виїхали правоохоронці. Міліціонери провели відповідні оперативно-розшукові заходи, також поспілкувалися із мешканцями прилеглих будинків. У результаті з'ясувалося, що заклади за даними адресами закриті і не функціонують.

- Ми вдячні небайдужим громадянам за уважність та спостережливість. Переконаний, що Ваша інформація допоможе нам викорінити гральний бізнес із території Буковини. Тож, якщо у вас є підозри, що хтось займається такою діяльністю або Вам відомі адреси закладів, де надають послуги азартних ігор, негайно телефонуйте за телефонами «гарячої лінії» (0372) 59-16-83 або «102». Гарантую, реакція працівників міліції на таку інформацію буде швидкою і безкомпромісною – зазначив керівник підрозділу.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ