На Вінничині прокуратура не погодилась з рішенням суду,яким до винуватця ДТП не застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

На Вінничині прокуратура не погодилась з рішенням суду,яким до винуватця ДТП не застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

27.12.14 18:50 0 883
Прокуратурою Шаргородського району 25 грудня подано апеляційну скаргу на ухвалу Шаргородського районного суду, яким відмовлено в задоволенні клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою громадянина, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду.

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік, перебуваючи за кермом трактора в стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на жінку з двома малолітніми дітьми, які переходили дорогу. У наслідок цього дівчинка загинула, а хлопчик з матір'ю отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у відділення інтенсивної терапії районної лікарні.

Вина підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, який відноситься до категорії тяжких, повністю підтверджується зібраними доказами. Крім того, не має достатньо підстав для застосування до нього більш м'яких запобіжних заходів.

Відповідно до Закону винуватцю ДТП загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 8 років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: Носовой платок - ...

КОМЕНТАРІ