На Вінниччині активно продовжує розвиватися кооперація на селі

На Вінниччині активно продовжує розвиватися кооперація на селі

27.12.14 08:33 0 576
За даними Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації наразі в області створено 93 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативи, в т.ч. молочних – 41, м'ясних – 1, плодоовочевих – 4, з обробітку землі та збирання врожаю – 6, інших – 41 од.

З початку року даними кооперативами надано послуг громадянам сільської місцевості на суму 14,8 млн. грн.

З метою вирішення питань пов'язаних з розвитком сільських територій в області в здійснюється укладання соціальних угод між органами місцевого самоврядування та суб'єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території сільських та селищних рад.

З початку року 518 сільськими та селищними радами укладено 1995 соціальних угоди на суму понад 39 млн. грн. Станом на 6 грудня поточного року місцеві територіальні громади отримали понад 30,2 млн. грн. коштів і послуг для вирішення питань пов'язаних з розвитком сільських територій.

З метою забезпечення населення області продуктами харчування за цінами виробників в області з початку року проведено більше 4,3 тисячі ярмарків на яких реалізовано продукції більше ніж на 129,7 млн. грн.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові театр ...
Наступна новина: Житомирщина: голова ...

КОМЕНТАРІ