На Вінничині елітні алкогольні напої,задекларовані як автохімія,виявили працівники міліції на складах одного з поштових перевізників у Могилів-Подільському

На Вінничині елітні алкогольні напої,задекларовані як автохімія,виявили працівники міліції на складах одного з поштових перевізників у Могилів-Подільському

27.12.14 16:09 0 883
Алкогольні напої відомих світових брендів без відповідних документів на суму близько 150 тисяч гривень, які мали потрапити на прилавки магазинів Києва, Дніпропетровська, Харкова, Одеси та Вінниці, виявили працівники міліції на складах одного з приватних поштових перевізників. За документами виявлена алкогольна продукція була оформлена як автохімія.

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, під час огляду складських приміщень та перевірки документів, оформлених на відправлення посилок, працівники міліції спільно з працівниками СБУ виявили елітну алкогольну продукцію відомих світових брендів без дозвільних документів, які б свідчили про її якість, походження та відповідність держстандартам. За документами перевізника у ящиках, з алкогольними виробами, мала б бути автохімія.

Сума виявлених підакцизних товарів, серед яких горілка «Jelzin», «Absolut Blue Light», віскі «Mac Arthurs», «Hankey Bannister», «Macallan», «Jameson», ром «Bacardi», текіла «Montezuma» та лікери, становить близько 150 тисяч гривень.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: «Буржуйки» для ...

КОМЕНТАРІ