У листопаді луцькі платники податків перерахували понад чотири мільйони гривень військового збору

У листопаді луцькі платники податків перерахували понад чотири мільйони гривень військового збору

27.12.14 16:42 0 850
У листопаді 2014 року лучани спрямували на потреби Української армії 4,3 мільйони гривень.

Про це під час круглого столу повідомила заступник начальника Луцької ОДПІ Тетяна Павлова.

Загалом з початку запровадження військового збору від платників міста Луцька та Луцького району надійшло майже 15 мільйонів гривень.

В середньому щомісячний внесок від лучан у вигляді військового збору складає 3,7 мільйонів гривень. Збільшення надходжень цього збору є підтвердженням того, що краяни відчувають безпосередню причетність до фінансування українського війська. Це не тільки дає змогу прогнозувати сплату цього збору на найближчу перспективу, а й бути упевненими, що у цей непростий для країни час сплачені кошти підуть на зміцнення оборони держави, – зазначила Тетяна Костянтинівна.

Нагадаємо, військовим збором, ставка якого складає 1,5 відсотка від об'єкта оподаткування, обкладаються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв'язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею та ін. Збір тимчасово запроваджено до 1 січня 2015 року Законом України від 31.07.2014 року №1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу Україні та деяких інших законодавчих актів України».

Інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Выбираем конверты для ...

КОМЕНТАРІ