В Житомирській області андрушівські ДАІшники оперативно розшукали винуватця ДТП,який зник з місця пригоди

В Житомирській області андрушівські ДАІшники оперативно розшукали винуватця ДТП,який зник з місця пригоди

27.12.14 08:08 0 627
* Близько 19 години 23 грудня у с. Павелках Андрушівського району водій автомобіля «NISSAN» не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху. Некерований автомобіль в'їхав у мотоблок, який знаходився на узбіччі автодороги під керуванням місцевого жителя, який в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Водій легковика з місця пригоди зник.

У ході проведених розшукових заходів працівники ДАІ встановили, що ДТП скоїв 24-річний житель м. Андрушівки, якого було затримано та доставлено до Андрушівського райвідділу міліції для з'ясування усіх обставин.

Працівники ДАІ звертаються до громадян: якщо ви стали учасником автопригоди, внаслідок якої постраждала людина, в жодному разі не поспішайте залишати місце її вчинення. Адже дуже часто життя постраждалій у ДТП людині можливо врятувати найменшим – хоча б своєчасним повідомленням до медичного закладу. Окрім того, не забувайте, що відповідати за скоєне усе ж таки коли-небудь доведеться. Навіть якщо водій не винен у ДТП, що сталася, його буде притягнуто до кримінальної відповідальності за те, що він зник з місця пригоди та залишив постраждалих у ній людей у безпорадному стані. Чинним кримінальним законодавством передбачено покарання за такі дії у вигляді ув'язнення від 3 до 8 років. Якщо ж ви стали свідком такої дорожньо-транспортної пригоди, не зволікаючи проінформуйте про це «швидку» та міліцію.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дітям-переселенцям у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ