Житомирщина: голова облдержадміністрації Сергій Машковський перевірив виконання доручення щодо допомоги переселенцям у санаторії «Тетерів»

Житомирщина: голова облдержадміністрації Сергій Машковський перевірив виконання доручення щодо допомоги переселенцям у санаторії «Тетерів»

27.12.14 08:38 0 652
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський із робочим візитом відвідав 25 грудня 2014 року вимушених переселенців у санаторії «Тетерів».

Керівник області особисто оглянув, як виконується його доручення щодо допомоги переселенцям та наскільки покращено умови їх проживання.

Зокрема, після минулого візиту Сергія Машковського в санаторії «Тетерів» забезпечено опалення І і ІІІ корпусів, підвищено якість харчування, проводиться робота соціальних служб та забезпечується медичний огляд людей. Надалі планують вирішити питання оптимізації електровитрат за рахунок переселення людей із корпусу, що має електроопалення.

Під час спілкування із головою облдержадміністрації вимушені переселенці піднімали питання напруги в колективі, вирішення побутових проблем.

Люди подякували голові облдержадміністрації за особисту участь у вирішенні їх проблемних питань. «Ми нарешті обрали координаційну раду. Наші дівчата отримали санітарні книжки, пройшли необхідні перевірки й зараз працюють на кухні. У першому і третьому корпусах ввімкнули опалення. Харчування поліпшилося», – розповіла Лілія Наумова.

Організаційними питаннями в колективі переселенців тепер займатиметься нещодавно створена координаційна рада переселенців, до складу якої увійшли переміщені особи, представники місцевої влади і соціальних служб, волонтери.

До наступного візиту голови облдержадміністрації Сергія Машковського до санаторію «Тетерів», що відбудеться після свят, координаційна рада переселенців пообіцяла розробити та представити чіткий графік чергувань та правила поведінки на території санаторію.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині активно ...
Наступна новина: У Тернопільську область ...

КОМЕНТАРІ