Діти з різних куточків Житомирщини приїхали на новорічне свято під патронатом голови облдержадміністрації

Діти з різних куточків Житомирщини приїхали на новорічне свято під патронатом голови облдержадміністрації

27.12.14 18:05 0 807
Радісний та щирий дитячий сміх наповнив 26 грудня Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги. Майже 700 діток з усіх районів нашої області приїхали в Житомир на яскраве новорічне свято під патронатом голови облдержадміністрації. На захід запросили хлопчиків і дівчаток із соціально вразливих сімей, тих, чиї батьки беруть участь в антитерористичній операції, дітей із сімей переселенців та обдарованих і талановитих маленьких жителів Житомирщини. А переможці кубка губернатора з футзалу, члени команди «Полісся», навіть прийшли на свято у своїй спортивній формі.

Привітати дітлахів із новорічно-різдвяними святами, окрім Діда Мороза й Снігуроньки, завітали і представники влади – голова облдержадміністрації Сергій Машковський, т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

Діти оплесками зустріли Сергія Машковського. Голова облдержадміністрації у своєму виступі побажав дівчаткам і хлопчикам: «Зичу, аби новий 2015 рік був мирним і щасливим, а Різдво наповнило ваші домівки достатком, злагодою та божим благословінням. Нехай усі ваші починання будуть добрими і благородними. Новорічно-різдвяні свята надихають нас на гарні вчинки. Вони сповнені очікуванням дива та вірою в казку. Переконаний, що у 2015 році збудуться усі ваші мрії, а маленькі серця наповняться радістю і добром». Сергій Машковський запевнив, що після перегляду казки всі малята отримають солодкі подарунки.

Дітки поринули у чарівний казковий світ про пригоди Буратіно. А дорослі в залі пригадали своє дитинство, дистанціювалися від щоденних турбот та розділили з хлопчиками й дівчатками щастя і віру в диво.

Спілкуючись із журналістами, голова облдержадміністрації поділився своїми очікуваннями від нового 2015 року. Сергій Машковський розповів, що добре пам'ятає, як у дитинстві мріяв отримати від Діда Мороза футбольний журнал «France Football». А зараз у посадовця змінилися пріоритети: «Хочу, аби в Україні був мир і спокій. Лише в таких умовах ми зможемо дбати про розвиток Житомирської області та реалізувати її потенціал».

Головне новорічне свято області невипадково пройшло в театрі. За словами директора Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Наталії Ростової, тут діти й дорослі можуть відпочити, розслабитися та отримати позитивні емоції. Саме зараз театр виконує роль своєрідного антидепресанта та дарує свої відвідувачам оптимізм і надію на краще майбутнє. Наталія Ростова запрошує всіх бажаючих на прем'єру новорічної казки «Летючий корабель».

Святковий захід в черговий раз довів, що хлопчики і дівчатка мають право на безтурботне й радісне дитинство. А дорослі можуть створити для дітей казку та захистити їх від негативу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Артисти Прикарпатського ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ