В Житомирській області рятувальники провели профілактичні рейди по місцям продажу піротехнічних виробів

В Житомирській області рятувальники провели профілактичні рейди по місцям продажу піротехнічних виробів

27.12.14 17:32 0 797
З метою донесення до населення правил безпечного поводження із піротехнічними виробами рятувальники спільно із представниками правоохоронних органів та засобів масової інформації провели профілактичний рейд в місцях продажу зазначеної продукції.

Особливо занепокоєння викликають місця стихійної торгівлі, ринки та інші об’єкти з масовим перебуванням людей. Багато з тих, хто купує несертифіковану піротехнічну продукцію, навіть не підозрює, що такі вироби вимагають підвищеної уваги при поводженні з ними. Необхідно чітко усвідомлювати, що піротехніка не завжди буває якісною та відповідає вимогам.

Саме тому під час профілактичної роботи до усіх, хто проходив повз, доводились правила пожежної безпеки при зберіганні та використанні піротехнічних виробів. Також присутнім вручалися листівки із застережливою інформацією.

«Але, - радить перший заступник начальника Управління ДСНС в області Василь Кучин, якщо ви все ж таки вирішили придбати піротехнічну продукцію, то зробіть це у спеціалізованій точці продажу. Там компетентні продавці нададуть вам безпечні та якісні вироби, а також усі необхідну інформацію щодо застосування тієї чи іншої продукції».

Отже, ДСНС ще раз нагадує: неправильне чи невміле використання навіть сертифікованих піротехнічних виробів може призвести до пожеж, каліцтва та загибелі людей. Особливо небезпечні петарди в руках дітей. Будьте обережними при поводженні з піротехнічними виробами, дотримуйтесь техніки безпеки та не дозволяйте дітям самим запускати петарди чи феєрверки! Бережіть своє життя й здоров’я та життя оточуючих!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фундація духовного ...

КОМЕНТАРІ