В Закарпатській області у Хусті радилися експерти-криміналісти міліції

В Закарпатській області у Хусті радилися експерти-криміналісти міліції

27.12.14 09:44 0 848
Днями в Хусті відбулася робоча зустріч експертів-криміналістів з Ужгорода із відповідальними міліціонерами за дактилокарти. Основною метою зустрічі було навчити співробітників ОВС якісно здійснювати дактилокопіювання та проводити огляди місця події.

Зустріч з правоохоронцями провів начальник НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області майор міліції Сергій Ольховенко.

Наказом начальника Хустського міськвідділу міліції було призначено працівників з числа дільничних інспекторів міліції, сектору карного розшуку та боротьби з незаконним бігом наркотиків, працівників ізолятора тимчасового тримання, чергової частини та кримінальної міліції у справах дітей, які відповідають за взяття на облік осіб за напрямками діяльності.

Зазначені працівники ведуть журнал обліку дактилокарт. Зареєстровані дактилокарти направляються до НДЕКЦ при УМВС на протязі 5 діб.

Також під час зустрічі обговорювали і ряд проблемних питань, з якими стикаються працівники під час проведення дактилоскопіювання затриманих осіб.

Начальник міліції Хуста Василь Турдай підкреслив, що від якісного дактилоскопіювання залежить розкриття злочину.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучани вшанували ...

КОМЕНТАРІ