Готовність Закарпаття до паводків,стан техногенної безпеки і створення добровільних пожежних дружин обговорили на комісії з питань ТЕБ та НС

Готовність Закарпаття до паводків,стан техногенної безпеки і створення добровільних пожежних дружин обговорили на комісії з питань ТЕБ та НС

27.12.14 11:20 0 645
26 грудня відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Михайла Рівіса.

У роботі органу взяли участь: заступник начальника управління ДСНС у Закарпатській області Глєб Бурковський, члени комісії з питань ТЕБ та НС та керівники окремих обласних служб.

На порядок денний було винесено низку важливих питань. Перше стосувалося готовності сил і засобів служб життєзабезпечення області до безпечного пропуску весняної повені, льодоходу та паводків, а також затвердження відповідного Комплексного плану дій із забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території області у 2015 році.

Розглядаючи ситуацію по першому питанню про підготовчі та впроваджені заходи щодо зменшення можливих наслідків весняної повені на Чернігівщині, з доповідями виступили начальники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Володимир Чіпак, управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА В’ячеслав Рига, відділу рятувальних сил Управління ДСНС в області Дмитро Лешко.

Далі йшлося про стан техногенної безпеки та затвердження відповідного переліку потенційно небезпечних об’єктів області, а також Переліку небезпечних ділянок, територій та інженерних споруд Закарпатської області. Не оминули й тему Затвердження класифікації хімічно-небезпечних об’єктів, що функціонують на Закарпатті.

На завершення засідання також обговорили питання створення та функціонування пожежно-рятувальних підрозділів добровільної пожежної охорони.

За результатами розглянутих питань прийнято відповідне рішення комісії, яке буде направлено до виконання органам виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також відповідним службам та установам області.

Управління ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ