В Ужгородському та Мукачівському районах виявили кілька відголосків Другої світової війни

В Ужгородському та Мукачівському районах виявили кілька відголосків Другої світової війни

27.12.14 17:20 0 813
25 грудня о 10:05 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмету в селі Кам’яницька Гута Ужгородського району. Підозрілий предмет знайшов місцевий мешканець у канаві біля будинку.

На місце події виїхали піротехніки з Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Усього задіяли 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Фахівці вилучили артилерійський снаряд часів Другої світової війни, що має калібр 152 мм. О 14:25 вибухівку знешкодили, а також перевірили довколишню територію на наявність інших ВНП.

Того ж дня об 11:26 до рятувальників надійшло повідомлення про виявлення схожих на вибухівку предметів у селі Пістрялово Мукачівського району. За попередньою інформацією, це три протитанкові міни. Їхнє знешкодження заплановане 26 грудня.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх самостійно, а позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте в оперативно-рятувальну службу за номером «101».

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ