В Закарпатській області правоохоронці побували на святі у Перечинській школі-інтернаті

В Закарпатській області правоохоронці побували на святі у Перечинській школі-інтернаті

27.12.14 11:46 0 753
Правоохоронці області постійно опікуються вихованцями Перечинської школи-інтернату. Жодне свято в цьому навчальному закладі не обходиться без участі шефів-міліціонерів.

Шефи не тільки беруть участь у шкільному житті колективу, а й надають посильну допомогу учням закладу у реалізації їх мрій та планів. Не секрет, що для дітей, позбавлених батьківського піклування, навіть невелика співучасть у їх житті - неоціненна допомога.

до Перечинської школи-інтернату з подарунками завітали заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС області Ганна Гецко, старший інспектор сектору соціального забезпечення УКЗ Тиберій Гомокі та представник Профспілки атестованих працівників ОВС Богдан Юрик.

Ганна Геннадіївна привітала учнів з Новорічними святами, побажала і дітям, і їх наставникам міцного здоров'я, щастя. Також зауважила, що управління міліції радо підтримає прагнення випускників підшефної школи-інтернату навчатися в закладах МВС та в подальшому працювати в міліції. Бо серед них дійсно є ті, що готові вчитися й працювати, аби з честю та гідністю захищати букву Закону та свою Державу. До прикладу, випускник Перечинської школи-інтернату Алі Сулейманов нині працює в Перечинському райвідділі міліції. Після закінчення строкової служби він вступив до Київського училища професійної підготовки працівників міліції. Провчившись у столиці, хлопець повернувся в Перечин, де в райвідділі посів посаду міліціонера обслуговуючого персоналу і охорони адмінбудинку. Наразі Алі паралельно зі службою навчається у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Для гостей учні школи-інтернату приготували цікаву концертну програму з щедрівками, Новорічними піснями, Дідом Морозом та Снігуронькою. Новорічний настрій присутнім додавала і красуня-ялинка, яка гордо височіла на сцені актового залу.

На завершення всі дітлахи отримали солодкі подарунки та чудові картини, які, як наголосив директор школи-інтернату, стануть окрасою їх закладу.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ