Хмельницький центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій привітав воїнів АТО із новорічними та різдвяними святами

Хмельницький центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій привітав воїнів АТО із новорічними та різдвяними святами

27.12.14 12:09 0 697
25 грудня за ініціативи облдержадміністрації та Департаменту освіти і науки ОДА в ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій» проведено благодійну акцію «Привітай воїнів АТО». Акція присвячена воїнам, які воюють, воювали і полягли на Сході України, захищаючи нашу землю.

На заході були присутні поважні гості - заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Стебло Леся Василівна.

Педагогічний та учнівський колектив на чолі з директором навчального закладу Філіпчук Тамарою Павлівною зібрались, щоб подякувати воїнам, які приїхали на ротацію із далекого та буремного сходу.

Силами педагогічного колективу та учнями навчального закладу були виготовлені обереги, зібрані благодійні внески та закуплене тепле і зручне взуття для солдат (80 пар).

Порадувати воїнів перед новорічними та різдвяними святами вирішили декількома коробками солодощів, тортами, які виготовили учні, що навчаються за професією «Кондитер».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ