На Хмельниччині чоловік убив рідного брата через те,що… той не дав йому похмелитися

На Хмельниччині чоловік убив рідного брата через те,що… той не дав йому похмелитися

27.12.14 09:33 0 712
У Хмельницькому районі зловживання алкоголем призвело до братовбивства: старший брат до смерті забив молодшого через те, що той похмелився без нього.

Обидва брати прожили уже піввіку, але ні розуму, ні статків не набралися. А все через постійну пиятику. 52-річний підозрюваний взагалі останнім часом вів бродячий спосіб життя і ночував на хмельницькому автовокзалі, але з початком холодів приїхав до брата в одне із сіл Хмельницького району. Це сталося приблизно за 10 днів до вбивства. Увесь цей час брати непробудно пиячили. От і того дня обидва були добряче «під градусом». Молодший, 49-річний чоловік, щоб полегшити свій стан, сходив у село і знайшов, де похмелитися. Це прямо-таки обурило старшого. Зав'язалась суперечка, в ході якої «ображений» схопив металеву трубу від старого ліжка і більше 10 разів вдарив нею рідного брата по голові.

Після того, як господар будинку перестав подавати ознаки життя, його брат побіг по сусідах з проханням допомогти, бо братові «погано». Але оскільки у чоловіків була, м'яко кажучи, не дуже хороша репутація, односельці особливо не зважали на черговий п'яний «концерт». Послухали чоловіка сільський голова та місцевий фельдшер, які першими прибули на місце злочину та виявили тіло потерпілого. Вони і зателефонували в міліцію.

Спочатку підозрюваний заперечував свою провину, але кров на його руках і одязі та знаряддя вбивства свідчили про інше. Врешті-решт, протверезівши, він остаточно усвідомив, що накоїв та зізнався у братовбивстві.

Як повідомив старший слідчий слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області Юрій Ладанський, наразі підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінниччині дозволи на ...

КОМЕНТАРІ