Держвидавництво «Донбас» переїхало з Донецька у Краматорськ

Держвидавництво «Донбас» переїхало з Донецька у Краматорськ

27.12.14 11:35 0 668
Всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво «Донбас» змінює місце розташування з Донецька на Краматорськ Донецької області.

Відповідний наказ, яким затверджується нова редакція додатку до статуту видавництва і відповідно – його нове місцезнаходження, підписав голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олег Наливайко, інформує прес-служба комітету.

Наказ Держкомтелерадіо обумовлений рішеннями Ради національної безпеки та оборони України, Указом Президента України та розпорядженням Кабінету Міністрів України щодо заходів стабілізації соціально-економічної ситуації у Донецькій та Луганській областях.

«З 2 грудня державні підприємства, установи, організації, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо, і які знаходяться у зоні здійснення антитерористичної операції (це, зокрема, Луганська ОДТРК, Донецька ОДТРК та ДП «Видавництво «Донбас») за наказом відомства припинили виробничу та фінансово-господарську діяльність, – пояснив Олег Наливайко. – Прийнято рішення перемістити їх в ті населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі. Евакуація працівників відбуватиметься за їхньою згодою».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ