У Дрогобичі коштом бюджету надали квартиру сироті

У Дрогобичі коштом бюджету надали квартиру сироті

27.12.14 10:04 0 700
Учора, 25 грудня, у Дрогобичі на засіданні виконкому міськради прийняли рішення про надання однокімнатної квартири у новозбудованому будинку Віталію Чураєву – особі з числа сиріт.

Завдяки клопотанню депутата Дрогобицької міської ради Богдана Николаїшина для придбання квартири виділено кошти із місцевого бюджету, а також зусиллями деяких депутатів Львівської обласної ради – із обласного бюджету.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

Віталій Чураєв народився у місті Дрогобичі в 1992 році. З вересня 2010 р. до червня 2013 р. навчався в Новороздільському професійному ліцеї, де перебував на повному державному забезпеченні, проживав у гуртожитку ліцею. Проживає у соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в с. Вовчищовичі Мостиського району Львівської області до січня 2015 року (до виповнення 23 років).

На даний час навчається у Львівській богословській семінарії. Навчання дається йому не легко, але юнак наполегливий та працьовитий, тому отримує здебільшого оцінки «добре». Він скромний, стриманий, без шкідливих звичок, добрий та м’якосердий. Віталій посвятив себе роботі із дітьми-сиротами.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ