У Львівській області у Червонограді правоохоронці забезпечать порядок під час святкування Новорічних та Різдвяних свят

У Львівській області у Червонограді правоохоронці забезпечать порядок під час святкування Новорічних та Різдвяних свят

27.12.14 12:22 0 772
Червоноградські правоохоронці готові забезпечити охорону громадського порядку під час святкування Нового року та Різдвяних свят. Про це на брифінгу розповів представникам засобів масової інформації заступник начальника Червоноградського міського відділу – начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Михайло Спічак.

Аби не допустити вчинення злочинів та правопорушень у період з 30 грудня по 8 січня 2015 року в Червоноградському міському відділі міліції діятиме оперативний штаб на чолі з начальником міліції громадської безпеки. До складу робочої групи будуть залучені досвідчені працівники блоку міліції громадської безпеки та оперативних служб, які чергуватимуть відповідно до розроблених графіків. Забезпечуватиметься постійний збір, аналіз та облік інформації з іншими правоохоронними органами.

«На даний час вже організовано роботу з попередження протидії нелегального обігу піротехнічних виробів, встановлення осіб, які займаються їх незаконною реалізацією. Проводиться комплекс заходів щодо недопущення пошкодження святкових ялинок, незаконної вирубки хвойних дерев, встановлення контролю у місцях їх продажу. На час Новорічних та Різдвяних свят проводитиметься профілактична робота серед молоді спрямована на недопущення порушень громадського порядку у дні шкільних канікул», - повідомив Михайло Спічак.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: На Вінничині двоє людей ...

КОМЕНТАРІ