Працівники ДАІ Рівненщини завітали до дітей підшефного закладу із подарунками

Працівники ДАІ Рівненщини завітали до дітей підшефного закладу із подарунками

27.12.14 08:01 0 725
Напередодні новорічних свят, керівництво УДАІ УМВС України в Рівненській області відвідало вихованців підшефного навчального закладу.

Уже тривалий час Острозькою школою-інтернатом опікується обласне управління Державтоінспекції в Рівненській області. Правоохоронці регулярно приїжджають сюди на свята, адже в інтернаті, здебільшого, навчаються діти, які позбавлені батьківської опіки, і котрим особливо потрібна підтримка.

25 грудня вихованці школи-інтернату з радістю зустрічали гостей, які завітали на новорічне свято з подарунками.

Тимчасово виконуючий обов'язки начальника УДАІ УМВС підполковник міліції Петро Харчук передав дітям від колективу Державтоінспекції області солодкі подарунки, а також цікаві та пізнавальні ігри, побажавши вихованцям веселих різдвяних свят.

− Незабаром Новий рік − і це чудова нагода робити добрі справи, дарувати тепло свого серця і турботу тим, хто її найбільше потребує і чекає. Безумовно, це діти, поруч з якими за різних обставин немає найрідніших і найдорожчих людей - батьків, − каже Петро Харчук.

Тепла та святкова атмосфера, яка панувала під час свята, сприяла піднесеному настрою як у дорослих, так і у дітей.

− До цього дня діти готуються і з нетерпінням на нього очікують. Тому ми надзвичайно вдячні нашим шефам перш за все за увагу, яку вони дарують діткам, та подарунки, адже Новий рік для малечі – це чи не найголовніше свято.

Наостанок гості нагадали дітям правила безпечної поведінки на дорозі, подякували за гостинність та побажали здоров'я й успіхів у навчанні.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині депутати ...

КОМЕНТАРІ