На Тернопіллі у паливній дошкільного навчального закладу с. Гнилиці тривають роботи

На Тернопіллі у паливній дошкільного навчального закладу с. Гнилиці тривають роботи

27.12.14 09:21 0 654
З робочою поїздкою у Підволочиському районі 24 грудня побував заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра.

Він ознайомився з станом виконання робіт щодо переведення на тверде паливо паливної дошкільного навчального закладу І ступеня в с. Гнилиці. Наразі тут тривають монтажні роботи, придбано котел потужністю 100 кВт. Цього достатньо, щоб опалити заклад площею 800 кв. м.

«Приклад громади села Гнилиці варто наслідувати іншим, - зауважив Леонід Олексійович. – Адже є ініціативні люди, які працюють над реалізацією проекту. Тут залучено кошти і з місцевих бюджетів, і приватних інвесторів. Така форма взаємодії є дуже перспективна . А обласна влада готова різними способами підтримувати такі ініціативи».

За словами заступника, 2014 був доволі досить продуктивний щодо впровадження заходів по енергозбереженню. Зокрема, протягом року вдалося реалізувати 68 проектів щодо переведення об`єктів на альтернативні види палива. На це спрямували кошти державного, обласного і місцевих бюджетів та кошти приватних інвесторів.

«Багато роботи вже зроблено, але ми не зупиняємося. Тривають роботи на 19 об'єктах за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, - констатував заступник. – Об'єкти будемо вводити в експлуатацію навіть під час опалювального сезону. Реалізація таких заходів дозволить скоротити споживання природного газу на 21% (або 6,2 млн куб метрів). Адже будь-яка економія дуже потрібна».

Також Леонід Олексійович оглянув фельдшельсько-акушерний пункт у с. Гнилиці та ознайомився з його роботою.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери у буковинця ...

КОМЕНТАРІ