На Тернопіллі у Збаразькій обласній санаторній школі-інтернаті лунали колядки

На Тернопіллі у Збаразькій обласній санаторній школі-інтернаті лунали колядки

27.12.14 15:04 0 698
Новорічно-різдвяне дійство відбулося 26 грудня у Збаразькій обласній комунальній санаторній школі-інтернаті для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу.

«Звичаї не забувайте, разом з нами коляду співайте», - закликали вихованці всіх, хто розділив з ними радість свята. Дзвінко линула коляда, святкові віншування.

«Щоб були багаті, щоби працювали, щоб славу українську на весь світ підняли», - зичили хлопчики й дівчатка.

Привітав вихованців та педагогів закладу заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра.

«Рік, що минає, був нелегким, - зазначив він. – Сподіваюся, 2015-й буде сповнений світлих подій і приємних сюрпризів для кожного з нас. Бажаю щедрих Божих ласк, здоров'я, успіхів, здійснення заповітних мрій, всіх гараздів. Нехай різдвяні свята принесуть мир і благодать усій Україні!».

Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації подякував педагогам за їхню непросту роботу, любов і терпіння, та наголосив, що місія, яку вони виконують, надзвичайно важлива для суспільства.

Вихованцям школи-інтернату Леонід Олексійович вручив солодкі подарунки.

Після заходу заступник ознайомився з роботою школи-інтернату та оглянув виставку новорічно-різдвяних композицій вихованців.

Довідково: Збаразька обласна комунальна санаторна школа-інтернат для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу — єдиний заклад такого типу на Тернопільщині. Тут проживають і навчаються 180 вихованців. В основному це діти із соціально незахищених сімей. У навчальному закладі є лікувальне відділення.

За інформацією департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, на Тернопільщині функціонує 15 закладів інтернатного типу. У них проживають та навчаються 2915 вихованців.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ