На Тернопіллі підписали угоду про співпрацю з Івано-Франківськими партнерами

На Тернопіллі підписали угоду про співпрацю з Івано-Франківськими партнерами

27.12.14 13:10 0 763
Начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації Назар Яворський 25 грудня із робочим візитом перебував у Івано-Франківській області, де провів ряд зустрічей із представниками туристичної галузі області.

Зокрема, він зустрівся із ідейним автором та реалізатором інвестиційних проектів, директором департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації Наталією Гасюк. Відтак, з метою пожвавлення міжрегіональної співпраці у туристично-рекреаційній сфері, налагодження партнерських відносин щодо популяризації туристичних ресурсів Івано-Франківщини та Тернопільщини сторони підписали угоду про співробітництво між профільними департаментами Івано-Франківської і Тернопільської облдержадміністрацій.

Як зазначив Назар Яворський, реалізація положень угоди стане корисною нагодою для здійснення спільних туристичних проектів, організації промоційних кампаній, проведення навчально-методичних семінарів для фахівців туристично-рекреаційної сфери, розвитку і популяризації сільського, зеленого туризму.

Не менш цікавими були переговори із керівниками туристично-інформаційних центрів міста та області, які поділились досвідом у підготовці та проведенні масштабних туристичних атракцій.

«Вивчення досвіду діяльності туристичних підрозділів у областях є важливим кроком у формуванні правильного плану реалізації туристичних проектів. Саме Івано-Франківська область, як найближчий сусід, має величезний досвід у роботі пов'язаній із підготовкою проектів для участі у міжнародних грантах, - зазначив Назар Яворський».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ