Леонід Бицюра: "Створення навчально-виховних комплексів на Тернопільщині – орієнтир для влади області на 2015 рік"

Леонід Бицюра: "Створення навчально-виховних комплексів на Тернопільщині – орієнтир для влади області на 2015 рік"

27.12.14 10:40 0 796
24 грудня 2014 року в селі Бишки Козівського району Тернопільської області за підтримки заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації свободівця Леоніда Бицюри відкрили навчально-виховний комплекс для дітей загальної вікової групи і дітей 1–9 класів.

У відкритті центру взяли участь директор департаменту освіти і науки ОДА Любомир Крупа, голова районної ради Петро Репела, заступник голови Козівської РДА Оксана Гунька, начальник відділу освіти і науки Козівської райдержадміністрації Ольга Хома, вчителі та учні школи, жителі села.

"Створення навчально-виховних комплексів на Тернопільщині – орієнтир для влади області на 2015 рік. Освітні заклади – це основа збереження і розвитку села. Наслідком їх закриття є міграція сільського населення і занепад населених пунктів. Тому потрібна переорієнтація закладів освіти, особливо у сільській місцевості. Навчально-виховні комплекси – це нова інтегрована форма організації навчання, яка має перспективу в майбутньому. Громада села Бишки показала приклад для всіх, як потрібно розвивати освіту і науку, закладати основи знань у серце, розум і душу українських діточок. Обласна влада готова підтримати ініціативи громад, покликані зберегти ці заклади", – сказав заступник голови Тернопільської ОДА свободівець Леонід Бицюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ...
Наступна новина: Загиблі бійці ...

КОМЕНТАРІ