За півгодини маріупольські міліціонери розкрили вбивство місцевого жителя

За півгодини маріупольські міліціонери розкрили вбивство місцевого жителя

27.12.14 14:36 0 737
У маріупольських оперативників є всі підстави вважати, що 20-річний городянин причетний до вбивства свого сусіда. Ні крадіжка з приватного домоволодіння, ні вогонь не змогли приховати жорстокої розправи над чоловіком. Наразі міліціонери продовжують роботу над вказаним фактом і відновлюють по крупицях події ночі 25 грудня поточного року.

Зловмисник розраховував, що пожежа приховає сліди злочину та знищить докази. Але вже через 30 хвилин у його двері постукали оперативники карного розшуку. Молодик відмовлятися не став і розповів, з яких причин позбавив життя свого сусіда. За його словами, він прийшов у гості до потерпілого поговорити за розпиванням алкогольних напоїв. Але під час застілля згадалися старі образи. «Відновлювати справедливість» фігурант вирішив не тільки за допомогою рук. Стала у нагоді також спортивна гантеля, знайдена в домоволодінні. Завдані травми виявилися несумісними з життям. Щоб приховати сліди вчиненого, душогуб підпалив речі і покинув приміщення, попередньо викравши дорогий телевізор та інше цінне майно.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника відділу карного розшуку Маріупольського МУ Івана Шкуропацького, до чергової частини надійшло повідомлення від пожежних про те, що при гасінні пожежі в приватному домоволодінні був виявлений труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При візуальному огляді тіла експерти виявили сліди насильницької смерті. Зібрана оперативним блоком інформація вказувала на те, що до кримінального правопорушення причетний безробітний та раніше не засуджений громадянин, 1994 року народження. За місцем його мешкання було виявлено викрадене майно.

Відомості за вищевказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.2 п.12 ст.115 Кримінального кодексу України - «Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Наразі співробітники органів внутрішніх справ встановлюють подробиці події та осіб, котрі також можуть бути причетні до вбивства.

Прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андрій Поліщук: «Лише ...
Наступна новина: УМВС України в Чернівецькій ...

КОМЕНТАРІ