На Вінничині на передодні зимових канікул працівники ДАІ відвідали дітей у школах (+фото)

На Вінничині на передодні зимових канікул працівники ДАІ відвідали дітей у школах (+фото)

28.12.14 16:04 0 759
Уже з наступного тижня в дітей розпочнуться зимові канікули, а це означає що на вулицях міст та селищ знову побільшає маленьких пішоходів.

Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, перед зимовим відпочинком, інспектори ДАІ провели у школах уроки з правил безпечної поведінки на дорозі.



Керівництво обласної Державтоінспекції звертається до водіїв з проханням не забувати: поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху. Не порушуйте правил дорожнього рху, будьте пильні і уважні, зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів,

Приділити більше уваги дітям потрібно й батькам. Безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь Правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

Державтоінспекція Вінниччини сподівається на взаєморозуміння між усіма учасниками дорожнього руху і що разом ми не допустимо жодної автопригоди за участі дітей.

Служба профілактичної роботи УДАІ

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ