На Вінничині напередодні зимових канікул працівники ДАІ нагадали дітям Правила безпечної поведінки на дорогах

На Вінничині напередодні зимових канікул працівники ДАІ нагадали дітям Правила безпечної поведінки на дорогах

28.12.14 12:56 0 724
З початком канікул на вулицях міст та селищ знову побільшає маленьких пішоходів. Аби не зіпсувати зимовий відпочинок неприємностями, інспектори ДАІ провели у школах уроки з правил безпечної поведінки на дорозі.

Керівництво обласної Державтоінспекції звертається до водіїв з проханням не забувати: поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху. Не порушуйте правил дорожнього руху, будьте пильні і уважні, зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів.

Приділити більше уваги дітям потрібно й батькам. Безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь Правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

Державтоінспекція Вінниччини сподівається на взаєморозуміння між усіма учасниками дорожнього руху і, що разом ми не допустимо жодної автопригоди за участі дітей.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ