На Вінничині міліція розслідує обставини аварії,у якій постраждав 17-річний підліток

На Вінничині міліція розслідує обставини аварії,у якій постраждав 17-річний підліток

28.12.14 13:52 0 721
У Козятинському районі поблизу с. Комсомольське під колеса «Славути» потрапив 17 – річний хлопець. Зі слів жінки, яка керувала автівкою, підліток несподівано вискочив на дорогу, тому їй не вдалося уникнути на нього наїзду.

Аварія сталась 24 грудня близько сьомої годин вечора на автодорозі Кременець – Біла Церква неподалік с. Комсомольське.

29 – річна жінка, знаходячись за кермом автомобіля "ЗАЗ-110307", скоїла наїзд на пішохода – 17-річного жителя одного з сіл району. З її слів, хлопця на дорозі вона бачила заздалегідь, але при наближенні до нього, він несподівано вискочив на дорогу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди підліток отримав закрий перелом ноги та струс головного мозку. Каретою швидкої допомоги постраждалий був доставлений до районної лікарні.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі міліція встановлює причини аварії. Проводиться розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ